Velkommen til Fløylia

Finn ro i den arktiske lyspaletten

Fløylia har en spektakulær beliggenhet for å kunne favne spillet mellom hav, fjell og himmel. Nyt morgenkaffe på balkongen, mysende og morgentrøtt mot sommernattas solmagi – sola som aldri gikk ned. Eller ta termokoppen i handa og (den korte eller lange) turen oppover Fløya med sola i ryggen.
Utsynet som åpner seg etter få høydemeter gir deg følelsen av å bestige et lite fjell, i egen bakhage. Vår og høst kan du følge solnedgangen mellom fjellene i Kaldfjorden i vest. På vinteren kan du nyte blåtimen og nordlyset som danser over Tisnes.

Et unikt prosjekt

Det nye nabolaget bygges nå 6 min unna sentrum, rett ved foten av Fløya, med alle turmulighetene det gir deg. Det er også lagt mye arbeid i planen for uteområdene. Her er flere lekeplasser i nabolaget, grønne lunger og møteplasser for både store og små. Området består av ulike boenheter som dekker mange behov. Fra leiligheter i ulike størrelser til en-, to- og firemannsboliger. Nyt godt av de moderne boligene og alt livet gir deg mellom havet og foten av Fløya.

Nærmiljøet

Gode naboer

På Fløylia finnes en hverdag for de fleste. Den landlige følelsen gir deg den roen du lengter etter, samtidig som den sentrale beliggenheten (6 min fra Tromsø sentrum) bidrar til en effektiv hverdag – når dagligdagse gjøremål og plikter står på timeplanen.

Noe for alle

For store og små

Fløylia er skapt for livskvalitet og lek gjennom hele året. Gled deg over omgivelsene og nærheten til naturen. Sett deg på sykkelen langs Solstrandvegen – som gir deg flere kilometer med rolig bilvei etter en lang arbeidsdag.

mortenbakken

En egen skibakke med trekk.

Mortenbakken vil bli et naturlig samlingspunkt for unge lovende 
og deres ivrige publikum. Her kan de minste ta sine første svinger, de ivrigste topptur-gåerne kan legge inn et par ekstra laps, og stisyklistene kan more seg sommerhalvåret.