Nytt boligområde i et eldorado for store og små eventyrere

Finn din bolig

Fløylia vil bestå av rekkehus, tomannboliger, eneboliger og leiligheter i forskjellige størrelser, for ulike behov og livssituasjoner. I tillegg kommer det nærbutikk, treningssenter, barnehage og en helt egen skibakke. Fløylia blir et yrende og sosialt område med rom for mangfold og generasjoner.

Fløylia

TRINN 1

13 tomannsboliger og 2 eneboliger

Utsolgt

Fløylia

TRINN 2

Kommer snart for salg!

Et område for en aktiv livsstil, med kort vei til sentrum

Fløylia bygges på fastlandet, mellom Gammelgården og Solligården. Området er perfekt for deg som ønsker å få mer aktivitet og friluftsliv inn i en travel hverdag. Her finnes allerede et nettverk av stier og traseer som egner seg for turgåere, joggere og terrengsyklister. Solstrandvegen er en lite trafikkert vei, ypperlig for landeveissykling eller rulleski. I tillegg kommer Morten-bakken med skitrekk.

 

Med kort vei til sentrum kan du få det beste av to verdener. Bussen stopper like ved og tar deg med inn til sentrum på et blunk. Med bilen tar det kun 6 min, med sykkelen ca 20.

 

Fløylia blir et trygt og godt område for både store og små; et godt sted å etablere seg, ta sine første skritt, eller dele alderdommen med gode naboer.

 

LAST NED OMRÅDEPROSPEKT