Fordeler med å kjøpe nytt?

Hvorfor kjøpe nytt, fremfor brukt?

Fast pris, ingen stressende budrunder

Nye boliger selges ofte til fastpris. Det vil si at du slipper stressende budrunder, du vet hva boligen koster og hva du må forholde deg til

Ingen oppussing eller overraskelser

Når du flytter inn i en helt ny bolig, så slipper du å tenke på oppussing på mandag år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg.

Tilpass boligen etter din smak

Kjøper du bolig tidlig i byggeprosessen, får du større muligheter til å sette ditt personlige preg på boligen ved å gjøre egne innredningsvalg i tilvalgsperioden.

Høy teknisk standard

Nye boliger bygges etter gjeldene forskrifter og standarder med stadig høyere krav til materialer, byggemetoder og miljø. Dette gir et bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet.

Lave kjøpsomkostninger

Du slipper tinglysningsavgiften når du kjøper helt nytt, og betaler kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift, ikke av hele kjøpesummen – som du gjør når du kjøper brukt selveierbolig.

Lave faste kostnader

Gode energiløsninger er bra for både miljøet og lommeboken. Det gjør at du ikke behøver å bekymre deg for kalde vintre og høye strømpriser. Nye boliger har også mye større forutsigbarhet i felles driftskostnader og utgifter til vedlikehold – alt er jo nytt!

Når du kjøper bolig på Fløylia får du også...

I ditt nybygg

Elbillading

Alle parkeringsplasser til boligene på Fløylia blir klartgjort for el-bil lading. Vi legger opp strømtilførsel for deg, og det eneste du trenger å gjøre er å kjøpe et ladeabonnement.

SIGNAL

Enda raskere nett!

Vil du ha enda raskere nett? Eller en TV-pakke med enda større valgfrihet? Eller litt av begge deler, kanskje? Altibox Flex M lar hver boenhet velge pakken som passer best for deg. De fleste beboerne vil få dekket sitt behov for tv eller internett med en av våre pakker som dekkes av felleskostnadene.

xComfort fra Eaton

Smarthusklare boliger

Boligene leveres med xComfort/Eaton grunninstallasjon som gir deg trådløse og fleksible lysbrytere som kan plasseres akkurat der du ønsker det, flere funksjoner i en og samme bryter med et minimalistisk design, smarthusklar vannstopp, lys- og varmestyring.

mortenbakken

En egen skibakke med trekk.

Mortenbakken vil bli et naturlig samlingspunkt for unge lovende 
og deres ivrige publikum. Her kan de minste ta sine første svinger, de ivrigste topptur-gåerne kan legge inn et par ekstra laps, og stisyklistene kan more seg sommerhalvåret.

Silverline Plasma filter

Fremtidens standard for kjøkkenventilasjon

Silverline Plasma filter resirkulerer og renser luften: helt ren luft sendes tilbake til rommet uten at effekten slik som med kullfilter reduseres over tid, det er 100% vedlikeholdsfritt og skal derfor ikke skiftes ut. Plasma filteret passer alle ventilatorer, gamle som nye.