Tromsøs nyeste bydel

Finn ro i den arktiske lyspaletten

Fløylia har en spektakulær beliggenhet for å kunne favne spillet mellom hav, fjell og himmel. Nyt morgenkaffe på balkongen, mysende og morgentrøtt mot sommernattas solmagi – sola som aldri gikk ned. Eller ta termokoppen i handa og (den korte eller lange) turen oppover Fløya med sola i ryggen.
Utsynet som åpner seg etter få høydemeter gir deg følelsen av å bestige et lite fjell, i egen bakhage. Vår og høst kan du følge solnedgangen mellom fjellene i Kaldfjorden i vest. På vinteren kan du nyte blåtimen og nordlyset som danser over Tisnes.

Et unikt prosjekt

Det nye nabolaget bygges nå 10 min unna sentrum, rett ved foten av Fløya, med alle turmulighetene det gir deg. Det er også lagt mye arbeid i planen for uteområdene. Her er flere lekeplasser i nabolaget, grønne lunger og møteplasser for både store og små. Området består av ulike boenheter som dekker mange behov. Fra leiligheter i ulike størrelser til en-, to- og firemannsboliger. Nyt godt av de moderne boligene og alt livet gir deg mellom havet og foten av Fløya.

Kvaliteter

Moderne kvaliteter

Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Boligene har moderne og praktiske planløsninger, hvor hver kvadratmeter er godt utnyttet.

COOP EXTRA

Din nye dagligvarebutikk

På Fløylia får du din egen dagligvarebutikk rett ved det første salgstrinnet. Dette blir den første butikken sør for Pyramiden.

FEEL24

For de treningsglade

Gled deg over omgivelsene og nærheten til naturen. Sett deg på sykkelen langs Solstrandvegen, fjellturer opp Fløya eller en styrkeøkt i Fløylias eget Feel24 senter?

mortenbakken

En egen skibakke med trekk.

Mortenbakken vil bli et naturlig samlingspunkt. Her kan de minste ta sine første svinger, de ivrigste topptur-gåerne kan legge inn et par ekstra laps, og stisyklistene kan more seg sommerhalvåret.