Firemannsboliger med garasje

Utsolgt
TRINN 2

Trinnet består av 3- og 4-roms leiligheter med flott beliggenhet.

Plass og fleksibilitet

Alle boenhetene i trinn 2 kommer med garasje og ekstra store sportsbod i plan 0. Her får du plass til både bil, kajakk og sykler til hele familien.

Boligtype 2 leveres med to biloppstillingsplasser i garasje, mens boligtype 1 vil ha én biloppstillingsplass i garasje. I tillegg vil det være plass til gjesteparkering foran alle garasjer.

Trinn 2 består av totalt 12 boenheter fordelt på 3 firemannsboliger. Boligene ligger på en vestvendt tomt på nedsiden av Solstrandveien og har gode sol- og utsiktsforhold over havet, Tromsøya og mot fjellene på Kvaløya og Malangshalvøya.

Alle boligene i Fløylia trinn 2 bygges med moderne løsninger av god standard. Boligene har med lyse, delikate farger og hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett på gulv. Med åpen planløsning, god takhøyde og store vindusflater, slippes det magiske tromsø-lyset og utsikten inn.

Registrer din interesse

Få informasjon først!

*Må fylles ut

Urbant og fredelig

Fløylias andre trinn ligger på nedsiden av Solstrandveien. Boligene i dette trinnet bygges med nøye utvalgte materialer som gir boligene et urbant og moderne preg og store vinduer som slipper naturen inn. Med disse boligene får du litt storbyfølelse i friske og naturlige omgivelser. Trinnet vil bestå av 3 firemannsboliger.