Rekkehus og leiligheter i salg nå!

Finn din bolig
Moderne rekkehus over 2 plan, med garasje
Moderne rekkehus over 2 plan, med garasje
Arealeffektive leiligheter med utgang til egen markterrasse
Arealeffektive leiligheter med utgang til egen markterrasse
Klargjort for smarthus og elbillading
Klargjort for smarthus og elbillading
Oppgraderte kvaliteter
Oppgraderte kvaliteter

I dette nye salgstrinnet tilbys arealeffektive rekkehus på ca 105 kvm og smarte leiligheter på ca 42 til 52 kvm. Alle boligene er vestvendt med fantastisk utsikt.

Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige - de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Boligene har moderne og praktisk planløsninger, hvor hver kvadratmeter er gjennomtenkt og godt utnyttet. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Her flytter du inn i en helt ny leilighet. Flotte flislagte bad, med elektriske varmekabler i gulvet. Det leveres 3-stavs eikeparkett i stue, kjøkken, gang og soverom. Alle boligene får sin egen private balkong eller terrasse. I tillegg opparbeides det flere hyggelige felles parkområder.

Fløylia er på alle måter tilrettelagt for at du skal få orkesterplass til den fabelaktige utsikten, få gleden av luften, lyset og åpne opp boligen for de vakre omgivelsene stedet har å by på.

Tilvalgsprosessen skal være enkel og tilgjengelig. Vi holder fokus på dagens trender, kombinert med flotte materialer og praktiske løsninger – slik at alt ligger til rette for å skape din nye drømmebolig. Fløylia er et langtidsprosjekt som krever at vi holder oss i utvikling. Vi sørger for at du er like fornøyd, uansett.

Meld interesse for det syvende trinnet

Du vil flytte hit, ja?

*Må fylles ut